Telefon contact DietEthic Reghin +4 0745 208 620     Program cu publicul DietEthic Reghin L - V: 08:30 - 18:30, S: 09:00 - 14:00
  

Mănâncă sănătos
trăiește mereu
sănătos


La DietEthic alocăm timp și resurse, pentru o analiză complexă a fiecărui caz în parte! Nutriția preventivă abordează modul în care hrana și nutrienții micșorează riscul de a dezvolta boli cardiovasculare, obezitate, diabet zaharat tip 2 și cancer.

Medic calificat
dietetician & nutriționist licențiat

Suport individual
dietetician & nutriționist licențiatCalculează indicele tău de masă corporală - IMC

Indicele de masa corporală, sau IMC, este indicatorul oficial de calculare a greutății corporale ideale, pentru o înălțime dată. Indicele de masă corporală ajută la stabilirea grupei de greutate în care se încadrează o persoană, adică gradul de obezitate.

 cm
 kg
Completează cele două câmpuri pentru a-ți afla IMC.

Indicele de masă corporală mai poate fi folosit pentru calcularea numărului de kilograme pe care o persoană trebuie să le piardă sau să le câștige, pentru a ajunge la greutatea ideală conform înălțimii.

Despre DietEthic

Povestea DietEthic a început în anul 2014, când influențați categoric - sperăm definitiv - de un diagnostic de limfom, am adus modificări semnificative stilului nostru de viața. Ghidați în primă fază de teamă, mai apoi de conștientizare, am adoptat o dietă îmbunătățită. Am ajuns la vremea respectivă să diversificăm atât de mult dieta noastră, încat pur și simplu devenise un mod de a fi, acela de a experimenta diverse alimente, rețete, modele dietetice.

Conceptul DietEthic s-a născut din ignoranță, din convențional, din lipsa unei gândiri critice adresate propriei persoane mai degrabă, în pofida altora. Mesajul ce dorim să-l transmitem se referă la atitudinea proactivă față de starea proprie de sănătate, se referă la respectul ce trebuie să-l oferi propriei persoane și implicit propriului corp, se referă la prevenție, se referă la tine.